Camping

 

Vi tilbyr et stort område for turister ned til Mjøsa. Vi tilbyr også gratis benyttelse av CamperClean som sørger for automatisk tømming og rengjøring av toalett kassetter til bobiler og campingvogner. Vi har også 2 tømmestasjoner for bobiler.

Det er mulig å forhåndsbestille plass på 4 forskjellige campingområder. Felt D er kun for bobiler, felt T for telt, felt A og B er for både telt, bobiler og campingvogner.Vi har også 3 romslige plasser ned mot Mjøsa, våre comfortplasser, B28, B29 og B30. Det er også mulig å bestille to strandplasser med platting, F1 og F2. Vi har en teltodde med drop-in plasser. Vi ber de som har vogner på mer enn 9 meter inkludert drag om å sende oss en e-post eller ringe. Prisene varierer etter sesong. Klikk på "bestill camping" så får du opp en kalender med gjeldende priser. Vi kan fortsatt ha ledige plasser for drop-in selv om plassene som er lagt ut online er fullbooket. Innsjekk for bobiler, campingvogner og telt i høysesong er kl. 13.00 og avreise er innen kl. 12.00. 

På vinteren vil det kun være mulig å booke plass direkte hos oss på telefon eller epost. Bestilling må skje senest dagen før ankomst. Strømmåler vil bli utdelt ved ankomst og strøm betales etter forbruk ved avreise.

Bestill campingplass

Langtidscamping

Sveastranda Camping har 140 plasser for langtidscamping. Disse leies ut på helårsbasis. 

Vårcamping 2024

Kontakt oss for fast plass på våren. Fra ca 1. mai til midten av juni.

Høstcamping 2024

Kontakt oss for fast plass på høsten. Fra midten av august-oktober.