Hytter & leiligheter

På vår flotte campingplass har vi totalt 35 hytter og 2 leiligheter. Vi har 13 hytter og 2 leiligheter med dusj og toalett og 22 hytter uten innlagt vann.

Innsjekk & utsjekk

Vi har innsjekk på hytter fra kl 15 og utsjekk innen kl 11. Innsjekk og utsjekk utenfor våre åpningstider må i hvert tilfelle avtales på forhånd.

Sengetøy & håndklær

Du kan ta med eget rent sengetøy eller leie av oss. Sengetøy kr 70, stort håndkle kr 20 og lite håndkle kr 10.

Barneseng & Barnestol

Vi leier ut barneseng og barnestol mot et tillegg. Legg til ved bestilling og den vil stå klar i hytten ved ankomst. Vi har et begrenset antall.

Betaling

Betaling gjøres forskuddsvis. Firmaer må fremlegge firmaattest, og fakturering må avtales på forhånd.

Servicebygg

Vi har to pene moderne servicebygg med dusj, toalett, kjøkken, vaskeri og fasiliteter tilpasset bevegelseshemmede. Hytter uten eget bad får tildelt et dusjkort ved innsjekk som betales ved avreise.

Hund

Hund er tillatt i mange av våre hytter, mot et tillegg på 150,-. Lufting av hunder skal ikke foregå på campingområdet, men det er fine turstier i nærheten og hundegård ved siden av fotballsletta.

Rengjøring

Rengjøring er inkludert i prisen på alle hytter

Hytte 35, 36

I hytte 35, 36 er det to soverom med køyesenger og ett soverom med dobbeltseng (6 sengeplasser). Det er dyner og puter i sengene. Det er oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, stekeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr i hytta. Bad med dusj og WC. Det er utemøbler på verandaen. Hytta er ca. 52 kvadratmeter og ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Husdyr er ikke tillatt.

Bestill hytte

Hytte 33, 34

I hytte 33 og 34 er det ett soverom med 2 køyesenger (4 sengeplasser). Det er dyner og puter i sengene. Det er oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, dobbel kokeplate, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr i hyttene. Bad med dusj og WC. Det er utemøbler på verandaen. Hyttene er ca. 30 kvadratmeter og ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Hytte 31, 32

I hytte 31 og 32 er det to soverom (4 sengeplasser). Dobbeltseng på det ene soverommet og køyeseng på det andre. Det er dyner og puter i sengene. Det er ett oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, komfyr, kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. På verandaen er det utemøbler. Hyttene er ca. 50 kvadratmeter og ligger ca.100 meter fra nærmeste badestrand. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Hytte 27-30

I hytte 27-30 er det ett soverom med en dobbeltseng (1,40m bred) og en køyeseng (4 sengeplasser). Det er dyner og puter i sengene. Det er oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter, vannkoker, kjøkkenutstyr  og TV i hyttene. Bad med dusj og WC. På verandaen er det utemøbler. Hyttene er ca. 45 kvadratmeter og ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Hytte 24-26

I hytte 24-26 er det to soverom hvor det ene soverommet har en smal dobbeltseng (kun 1,20 bredde) og det andre har to køyesenger (totalt 6 sengeplasser i hytta). Man må gå gjennom soverommet med køyesenger for å komme inn på soverommet med dobbeltseng. Bad med dusj og WC, oppholdsrom med salong og TV, kjøkkenkrok med komfyr, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr. På verandaen er det utemøbler. Det er en rampe opp til inngangspartiet på hytte 24. Hytte 25 og 26 har trapper. Hyttene  er ca. 55 kvadratmeter og ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Hytte 22, 23

I hytte 22 og 23 er det ett soverom med to køyesenger (4 sengeplasser). Det er dyner og puter i sengene. I disse hyttene er det ikke innlagt vann, så nærmeste sanitæranlegg, som er ca. 50 meter unna, må benyttes. Ellers er det oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, dobbel kokeplate, kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. Det er utemøbler på verandaen. Hyttene er ca. 30 kvadratmeter og ligger ca.100 meter fra Mjøsa. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Hytte 6-21

Hytte 6-21 består av bare ett rom med køyeseng. Den nederste køyesengen er 1.20 meter bred og den øverste er en enkeltseng (3 sengeplasser). Det er dyner og puter sengene. I disse hyttene er det ikke innlagt vann, så nærmeste sanitæranlegg, som er 30-60 meter unna, må benyttes. Ellers er det et bord og stoler, kjøleskap, kokeplate og vannkoker, men ikke noe kjøkkenutstyr. På verandaen er det utemøbler. Hyttene er ca. 15 kvadratmeter og ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Hund er tillatt.

Bestill hytte

Leilighet 1A

I leilighet 1A er det ett soverom og en sovealkove. På soverommet er det en dobbeltseng og i sovealkoven er det en dobbeltseng (totalt 4 sengeplasser). Det er dyner og puter i sengene. Det er oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, komfyr, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr i leiligheten. Stort bad med dusj og WC. Leiligheten har en fin veranda med utemøbler og utsikt over Mjøsa. Leiligheten ligger i 2. etasje over nordlige toalettanlegg og er ca. 50 kvadratmeter. Adkomst via trapp. Den ligger ca. 100 meter fra Mjøsa. Husdyr er ikke tillatt

Bestill leilighet

Leilighet 1B

I leilighet 1B er det ett soverom med dobbeltseng (2 sengeplasser). Det er dyner og puter i  sengene. Ellers er det oppholdsrom med salong og kjøkkenkrok, TV, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseboks, kaffetrakter, vannkoker og kjøkkenutstyr. Bad med dusj og WC. Leiligheten er ca. 80 kvadratmeter og ligger i andre etasje over det nordre toalettanlegget. Adkomst via trapp. Husdyr er ikke tillatt

Bestill leilighet