SUP-brett og trampoline Sveastranda Camping.jpg

AKTIVITETER

Hos oss kan både voksne og barn kose seg med et stort utvalg av aktiviteter. Vi kan nevne bading, fisking, fotball, gå eller jogge på fine turstier i skogen, leie sykkelbåter, kanoer, robåter eller ta en fotballkamp på ballsletta vår. Hos oss kan også barna utfolde seg i strandkanten og bruke fantasien i lek. Nedenfor finner dere mer informasjon om aktivitetene.

 
Aktiviteter i regionen

Regionen rundt er full av spennende opplevelser som venter på deg. Her er en liste med aktiviteter og opplevelser du bør få med deg. 

 
Badestrand

Vi har en 500 meter lang strandlinje med en badedam for de minste med sandstrand. Det er også en dypere badedam for de største barna hvor det ligger en flytebrygge. Vi har også en meget populær stor gul oppblåsbar badetrampoline i nærheten av badedammene. 

 
Minigolf

Minigolf med 12 baner. Perfekt aktivitet for hele familien. Ligger like bak toalettanlegg nummer 2.

minigolf2.png
Stor lekeplass

Stor lekeplass med to trampoliner, stort klatretårn, to klatrestativ, sandkasse, karuseller, vippedyr, vanlige husker, fugleredehuske, balansebommer og vippehuske. Her er det ingen som kan kjede seg. På den nordre stranda er det også satt opp ei huske, vippehuske, et lekehus med sklie og en strandleke. 

 
Ballslette

Mellom campingplassen og hovedveien ligger en stor ballslette som kan brukes til fotball og andre balleker.

 
Fisking

Her finnes det veldig gode fiskemuligheter. Fisk fra land, i Mjøsa eller i nederste del av Stokkelva helt gratis. Her venter ørret, abbor, sik, harr og gjedde. Lei deg en båt og prøv deg på den kjente Mjøsørreten lengre uti Mjøsa.

 
Båter

Hos oss kan du leie sykkelbåter, kanoer og robåter. Perfekt for deg som vil kose deg utpå Mjøsa en fin sommerkveld, eller for deg som vil få storfisken på kroken.

 
Vinteraktiviteter

Her får du en oversikt over forskjellige aktiviteter som kan gjøres på vinteren, både inne og ute

ski.png
 
Turstier

Det er fine turstier i skogsområdet ovenfor campingplassen. Ideelt for jogging eller gåturer. Vi sender med deg turkart ved henvendelse i resepsjonen. Det er også to fine vannfall, Moafallet og Høgfallet, i skogsområdet ovenfor campingplassen. 

 
 
Sykkelmuligheter

Det er fint å sykle langs Stokkelva. Det er også kjempefint å sykle over Mjøsbrua og ta av mot Ringsaker kirke. For de som liker å sykle opp bratte bakker, har vi det også, opp mot Kollstoppen. Her får man en fantastisk utsikt over Mjøsa og kan deretter «trille» ned mot Gjøvik.

 
Arrangement

Her kan du lese om de forskjellige arrangementene som kommer til å skje på campingplassen. 

stjernelysblamrk.png

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTIDER

RESEPSJON

Hver dag: 0900-2100 (helårsåpent)

Juni og august: 0900-2200

Juli: 0800-2200

KOLONIAL

Hver dag: 0900-2100 (Mai, september)

Juni, juli, august: 0900-2200