SUP-brett og trampoline Sveastranda Camping.jpg

AKTIVITETER

Hos oss kan både voksne og barn kose seg med et stort utvalg av aktiviteter. Vi kan nevne bading, minigolf, fisking, hoppe på trampoline på vann eller på land, gå eller jogge på fine turstier i skogen, leie sykkelbåter, kanoer, robåter eller ta en fotballkamp på ballsletta vår. Hos oss kan også barna utfolde seg i strandkanten og bruke fantasien i lek. Du kan også bli en campingplassdetektiv ved å løse ett digitalt rebusløp. Nedenfor finner dere mer informasjon om aktivitetene.

 
Aktiviteter i regionen

Regionen rundt er full av spennende opplevelser som venter på deg. Her er en liste med aktiviteter og opplevelser du bør få med deg. 

 
Badestrand

Vi har en 500 meter lang strandlinje med en badedam for de minste med sandstrand. Det er også en dypere badedam for de største barna hvor det ligger en flytebrygge. Vi har også en meget populær stor gul oppblåsbar badetrampoline i nærheten av badedammene. 

Minigolf

Minigolf med 12 baner. Perfekt aktivitet for hele familien. Ligger like bak toalettanlegg nummer 2.

minigolf2.png
 
Rebusløp - Campingplasstyveriene

Bli en campingplassdetektiv på Sveastranda camping!

Hos oss kan store og små bli med på en spennende digital detektivløype med Tiril og Oliver fra Jørn Lier Horst sine bøker om Detektivbyrå nr. 2.

DB2.C_edited.jpg
 
 
Stor lekeplass

Stor lekeplass med to trampoliner, stort klatretårn, to klatrestativ, sandkasse, karuseller, vippedyr, vanlige husker, fugleredehuske, balansebommer og vippehuske. Her er det ingen som kan kjede seg. På den nordre stranda er det også satt opp ei huske, vippehuske, et lekehus med sklie og en strandleke. 

 
Ballslette

Mellom campingplassen og hovedveien ligger en stor ballslette som kan brukes til fotball og andre balleker.

 
Fisking

Her finnes det veldig gode fiskemuligheter. Fisk fra land, i Mjøsa eller i nederste del av Stokkelva helt gratis. Her venter ørret, abbor, sik, harr og gjedde. Lei deg en båt og prøv deg på den kjente Mjøsørreten lengre uti Mjøsa.

 
Båter

Hos oss kan du leie sykkelbåter, kanoer og robåter. Perfekt for deg som vil kose deg utpå Mjøsa en fin sommerkveld, eller for deg som vil få storfisken på kroken.

Turstier

Det er fine turstier i skogsområdet ovenfor campingplassen. Ideelt for jogging eller gåturer. Vi sender med deg turkart ved henvendelse i resepsjonen. Det er også to fine vannfall, Moafallet og Høgfallet, i skogsområdet ovenfor campingplassen. 

 
 
 
Sykkelmuligheter

https://www.visit-innlandet.no/mjostrakk finner du informasjon om sykkelruter rundt Mjøsa. Det er også fint å sykle på skogsbilvei langs Stokkelva. Man kan også  sykle over Mjøsbrua og ta av mot Ringsaker kirke med en nydelig utsikt over Mjøsa.

 
Arrangement

Her kan du lese om de forskjellige arrangementene som kommer til å skje på campingplassen. 

stjernelysblamrk.png
 
Vinteraktiviteter

Her får du en oversikt over forskjellige aktiviteter som kan gjøres på vinteren, både inne og ute

ski.png

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTIDER

RESEPSJON

Hver dag: 0900-2100 (helårsåpent)

Sommerferie/langhelger: 0900-2200

Juli: 0800-2200

KOLONIAL

Mai-September: 0900-2100  

Sommerferie/langhelger: 0900-2200

Juli: 0830-2200

Butikken er stengt fra oktober-april.

Den kan åpnes ved forespørsel.