DSC_6372_edited.jpg

FASILITETER

 
Gratis Wi-Fi

Her på campingplassen har vi gratis åpent WIFI som dekker hele vårt område. 

 
12 timers åpen resepsjon

På Sveastranda camping har vi 12 timer åpen resepsjon. Fra klokken 9 om morgenen til klokken 9 om kvelden. I høysesong er resepsjonen åpen til kl 22. Kom å hils på våre hyggelige ansatte.

 
Butikk

Her på campingplassen har vi også en flott butikk. Butikken er åpen fra 1. mai og til ca. 1. september.  Butikken er åpen fra 0900 til 2100 og til 2200 i høysesongen. Vi har et bredt varespekter og du kan finne alt fra middagsmat til leker hos oss. 

 
Sanitæranlegg

Vi har to store flotte sanitæranlegg. Det ligger ett anlegg ved siden av resepsjonen og ett lengre nord. Vaskerommet har to vaskemaskiner og en tørketrommel. I tillegg er det egne rom for tømming av kjemiske toalett og sølevann på begge anleggene.

 
 
Kjøkken

Vi tilbyr våre camping gjester fri tilgang til våre to kjøkken. Det er ett kjøkken med to oppvask kummer, komfyr, kjøleskap og en spiseplass på det sørlige toalettanlegg. På det nordlige toalettanlegget er det et topp moderne kjøkken med romslige spiseplasser, oppvask kummer, komfyrer, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker. 

 
Stor lekeplass

Stor lekeplass har vi også; med to trampoliner, stort klatretårn, ny stor sandkasse, karuseller, vippedyr, vanlige husker, fugleredehuske, vippehuske og et nytt lekestativ som ble satt opp høsten 2016.  Alt dette rett ved siden av store og gode badestrender. 

 
Badestrand

Vi har en 500 meter lang strandlinje med en badedam for de minste med sandstrand. Det er også en dypere badedam for de største barna hvor der ligger en flytebrygge. Vi har også en meget populær stor gul oppblåsbar badetrampoline i nærheten av badedammene. 

 
Grillhytte

Vi har ei grillhytte til fri benyttelse for våre gjester. Her kan man samles for å grille og kose seg med fantastisk utsikt over Mjøsa. Plass til 15-20 personer. Må ta med eget grillkull. 

TV

Vi har en TV stue bak butikken med en stor flatskjerm med godt utvalg kanaler. TV stua er kun åpen om sommeren. I hyttene og leilighetene har vi RIKS TV med NRK1, NRK2, NRK3, TV2, TV3, Nyhetskanalen, TV Norge, World News og Svensk TV. Det er dessverre ikke tv i de aller minste hyttene.

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTIDER

RESEPSJON

Hver dag: 0900-2100 (helårsåpent)

Juni, juli, august: 0900-2200

KOLONIAL

Hver dag: 0900-2100 (Mai, september)

Juni, juli, august: 0900-2200