VÅRCAMPING

Kr 320,- inkl. strøm betales når vogna er i bruk (i perioden 1.5-19.6) og kr 355,- pr. døgn i perioden 19.6-21.6. For dagsopphold i vogna betales kr 150,-. Vogna skal benyttes minimum 6 døgn. Dersom vogna ikke har vært i bruk 6 døgn, må det betales døgnpris for de døgnene som mangler.

 

Vi gjør oppmerksom på at man må melde seg i informasjonen for registrering ved ankomst p.g.a. at vi har plikt til og ha oversikt over hvem som befinner seg på campingplassen. Betaling skjer ved avreise. Det blir St. Hans feiring på Sveastranda Camping lørdag 20. juni med musikk og bål (værforbehold). Om dagen blir det diverse aktiviteter for barn. Se hjemmeside og oppslag.

 

Vi gjør oppmerksom på at det fra andre helga i august og ut oktober måned også er mulighet for å betale kun når vogna er i bruk. Vogna må benyttes i minimum 6 døgn i perioden 11. august til 1. november. I perioden 21. juni til 9. august gjelder kun døgnpriser eller langtidscamping på eget område. Vi gjør oppmerksom på at plattinger bør fjernes ved avreise. Dersom det blir liggende igjen plattinger påtar vi oss ikke ansvar for disse.

 

På grunn av brannsikkerheten må draget stå ut mot vei eller lett tilgjengelig slik at vognen skal kunne fjernes ved en eventuell brann.  Det er gjestens eget ansvar å overholde dette. Husk 3 meter avstand og godkjente strømledninger.

 

Vi minner om at strømkontaktene skal tas ut når man forlater vogna og at ledningene ikke skal ligge på bakken på grunn av gressklipping (ref. strømreglement).  Vi tar ikke ansvar dersom ledninger blir ødelagt.

 

NB! Porten er stengt mellom kl 23.00-06.00. Porten åpnes kun i nødsfall i dette tidsrommet. Kjøretøyer som skal ut av plassen må dra i god tid før kl 23.00.

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTIDER

RESEPSJON

Hver dag: 0900-2100 (helårsåpent)

Juni, juli, august: 0900-2200

KOLONIAL

Hver dag: 0900-2100 (Mai, september)

Juni, juli, august: 0900-2200