top of page
vinter13_3 (2).jpg

VINTERAKTIVITETER

Regionen er full av spennende opplevelser. Her får du en oversikt over forskjellige aktiviteter som kan gjøres på vinteren, både inne og ute. Ta gjerne også en titt på hjemmesiden til Visit Innlandet.

Totenbadet

Innendørs badeland med sklier, boblebad, 25 meters badebasseng
med stupetårn osv. 25 minutters kjøring fra campingen.

Totenbadet.jpg
Hafjell

Hafjell Alpinsenter er den snøsikre familiefavoritten som legger til rette for gode skiopplevelser – fra nybegynner til ekspert. Nord for Lillehammer ligger et av Norges største og mest allsidige skianlegg.

Husk å kjøpe heiskort online. 40 minutters kjøring fra campingen.

Hafjell.jpeg
Sjusjøen - Langrenn

Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges langrennssted nr.1, og mange mener Sjusjøen har verdens beste skiforhold. På Sjusjøen finner du 350 km med fantastiske oppkjørte skiløyper i snill natur. 45 minutters kjøring fra campingen.

sjusjøenlangrenn.jpg
Øverby skistadion - Skiturer

I skisesongen er Øverby skistadion og løypenettet rundt et fantastisk langrennseldorado og et ypperlig utgansgpunkt for mange flotte skiturer. Her ligger også Øverby kafeen. 15 minutters kjøring fra campingen.

Øverby skistadion.jpg
Kanefart

Sledetur med bjeller, fakler og dampende hester gjennom skogen til Birkebeinerhyttene på Mesna, der en samles rundt bålet til en varm toddy. Opplevelsen tar ca. 1,5 timer. 

40 minutters kjøring fra campingen.

kanefart.png
Fastland Friluftsbad

På vinteren blir det, når forholdene tillater det, ryddet snø slik at det er skøyteis. Skøytebanen på Fastland er lyssatt og isen holdes ved like, blåses fri for snø og kostes.

Tri-SkøyterGjøvik_edited.jpg
Bybadstue i Fredevika

I badstua kan du få en heit opplevelse i kontrast til det ofte noe mer kjølige Mjøsbadet. Huset har fantastisk utsikt mot Mjøsa og store vinduer dekker hele forsiden av badstua

badstu.jpg
Gjøvik Olympiske fjellhall

Gjøvik Olympiske Fjellhall ble bygd for å huse ishockeykamper under de syttende olympiske vinterleker i 1994.Fjellhallen er verdens største publikumshall i fjell.  Her arrangeres konserter, messer og forskjellige idrettsarrangement.

gjøvik fjellhall.jpg
CC Gjøvik shopping

CC Gjøvik har en unik miks av lokale gründerbutikker og de store kjedebutikkene. Her finner du ca. 80 butikker, herav 11 serveringssteder, 1200 parkeringsplasser og i tillegg treningssenter. 12 minutters kjøring fra campingen.

CCGjøvik.jpg
Vitensenteret Innlandet

Vitensenteret Innlandet på Gjøvik er et sted hvor barn, unge og voksne kan utforske aktiviteter og eksperimenter i naturvitenskap, teknikk og matematikk. Alle lekende, nysgjerrige og lærevillige barn, unge og voksne mellom 0 og 100 er velkomne. 

vitensenteret.jpg
Lekeland

Lekeland er et sted hvor barn kan leke i trygge omgivelser,mens de voksne kan kose seg i kaféen eller leke med barna i lekekonstruksjonene.

lekeland1.png
Bowling

Her har hele familien det gøy sammen. Med Megazone, Biljard og Bowling, har vi aktiviteter for alle aldersgrupper.

Bowling1.jpg
Maihaugen

Friluftsmuseet er et idyllisk besøksmål for barn året rundt med fine leke- og turmuligheter. I vinterferien kan du låne med deg en romperacer og suse ned bakker og skråninger. Noen av de historiske husene har åpne dører også i vinterhalvåret, slik at man kan titte inn.

Innendørs kan man gå på oppdagelsesferd i spennende utstillinger. 35 minutters kjøring fra campingen

maihaugen_edited.jpg
Olympiaparken på Lillehammer

Besøk Lysgårdsbakkene! Ta heisen opp til toppen av bakken og nyt den fantastiske utsikten over Lillehammer og Mjøsa.

Olympiaparken.jpg
Bob- og akebane

Dette er den eneste bob- og akebanen i Skandinavia. Barn fra 10 år, som har med en forelder, kan være med og kjøre. Moro for hele familien! Bob- og akebanen ligger ved Hunderfossen, 15 km nord for Lillehammer sentrum.

Bobbane.jpg
Prøysenhuset

Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus som skal minne, hedre og aktualisere Alf Prøysens forfatterskap. Inne i huset finner man Kafé Julie, en innholdsrik prøysenbutikk, utstilling, Prøysenscena og flere aktivitetsrom.

prøysenhuset.jpg

KONTAKT OSS

ÅPNINGSTIDER

RESEPSJON

Hver dag: 0900-2100 (helårsåpent)

Sommerferie/langhelger: 0900-2200

Juli: 0800-2200

KOLONIAL

Mai-September: 0900-2100  

Sommerferie/langhelger: 0900-2200

Juli: 0830-2200

Butikken er stengt fra oktober-april.

Den kan åpnes ved forespørsel.

bottom of page